Coaching, iets voor jou?

Waarom zou je kiezen voor personal & life coaching?

  • Omdat het je aangenaam laat verrassen in wie je bent.
  • Omdat je vanaf nu droomt over jezelf en jouw fantastische, unieke doelen en talenten.
  • En omdat je die vanaf nu wil waarmaken met de begeleiding van jouw personal life coach.
  • Maar ook omdat personal life coaching in ons land steeds meer zijn intrede doet. Met Amerika en Nederland als wegwijzers, de bewezen technieken, kunnen ook wij als gedreven coach aan de slag. De mogelijkheden blijven groeien en dit omdat elke waarachtige coach zijn bijdrage levert, ontdekkingen doet en ze deelt. Een magische weg opent zich steeds meer, wordt steeds breder bewandelbaar en drijft iedere wandelaar naar de verwerkelijking van het ene Unieke doel: de ontdekking van wie je werkelijk bent. Vrijheid en waarheid worden hoog in het vaandel gedragen.
Healinglight Coach
De eerste kennismaking met Dorothea was een warme verwelkoming waarbij ik meteen voelde dat het klikte. Ons eerste dialoog begon over mijn leven van vroeger tot nu. Ik vertelde over alles wat ik wist, wat ik nu voelde en waar mijn blokkades vermoedelijk gesitueerd waren. Dorothea nam me direct mee naar de essentie: wie ben Lees verder