Morya Samenzijn: omgaan met emoties, de wil, wat is nu echt liefde

Hoe kan ik energie-efficiënt omgaan met mensen, zonder me te laten manipuleren en zonder achteraf moe en geërgerd te zijn? Hoe kan ik samen zijn met mensen en toch mijn eigen dingen doen? Kan ik loskomen van oude patronen? Is het goed om veel te willen, kan ik dingen willen van iemand anders? Wat is liefde en wat is geen liefde? Hoe kan ik liefdevol zijn op mijn werk, bij me thuis, in de omgang met vrienden, kennissen en familie?

Marie Crevits (Mayil vzw) is opgegroeid met de wijsheid van Meester Morya, is uitgeefster van de Morya boeken en geeft haar voordrachten met vuur, spontaniteit en interactie. Zij brengt ons via een aantal verdiepingsthema’s, boeiende, interactieve lezingen over de wijsheid van de Morya boeken, toegepast in het dagelijks leven en geïllustreerd met voorbeelden, praktische oefeningen en eenvoudige werkmeditaties. Er is steeds ruimte voor inbreng vanuit de groep en vraag & antwoord. Voorkennis over de Morya boeken is NIET nodig.

Deelnemen kost 17 euro (inclusief een kortingsbon van 7 euro voor een boek, cd, set kaarten). Vanaf de derde keer (op gelijk welke locatie) betaal je maar 15 euro. Voor en na de voordracht is er ruimte om elkaar wat te leren kennen en om alle boeken, cd’s en kaartensets van Meester Morya in te kijken en eventueel aan te schaffen.

Info & inschrijven: www.morya.org/NL/samenzijn.html

Deelnemen: 17 euro (inclusief een kortingsbon van 7 euro voor een boek, cd, set kaarten).

Deuren open vanaf 19 uur.

This entry was posted in . Bookmark the permalink.