Vollemaanmeditatie

Over de hele wereld komen mensen bij elkaar bij volle maan. Door deze sterke concentratie wordt gezamenlijk positieve energie de wereld ingestuurd. Naar traditie doet Healinglight dit al jarenlang.

Het doel van de meditatie is tegelijk dienstbaarheid aan jezelf als aan alles op aarde verlenen. Op deze avonden maken we met liefdevolle aandacht en helende energie de weg voor algemeen welzijn voor het individu en het geheel vrijer, meer open en bewuster.

Het tijdstip van volle maan is een helder moment vol Licht op aarde maar ook met een bredere opening naar de fijnere lichtwerelden. Er is meer energie aanwezig op aarde en in de andere dimensies is de energie toegankelijker. Dit is een machtig moment om jouw spirituele energie samen met meerdere mensen te bundelen.

Er is geen ervaring in mediteren vereist. Als het je aanspreekt ben je welkom! Aanwezig zijn maakt het verschil en uit de ervaring leer je het meest. Je wordt op een veilige en geborgen manier begeleidt zowel individueel als in groep.

Klik hier voor meer info door Alice A. Bailey

Toegang: € 10
Deuren open vanaf 19.30 uur.

This entry was posted in . Bookmark the permalink.