Getuigenissen

Bekijk hier een artikel van Goed Gevoel waarin Dorothea getuigt over het contact met haar persoonlijke coach en waarin anderen, twee van haar cliënten, getuigen over hun coachingtraject bij haar als hun persoonlijke coach.

Healinglight Coach
Ik kan Dorothea voor iedereen aanbevelen. Zij is een lieve warme vrouw die jouw coachingsessies als een gedeelde missie ziet. Samen tot het einddoel komen. Je niet alleen voelen tijdens die (soms moeilijke) weg om wat meer klaarheid te zien op jouw pad dat je wilt inslaan, dat gevoel niet alleen te zijn vond ik heel aangenaam. De telepatische boodschap die Dorothea er soms bijgeeft is een echte meerwaarde. Dorothea, bedankt voor de leuke sessies en het heldere inzicht dat je steeds geeft. Het is ook leuk om een coach te hebben die niet meegaat in je verhaal, maar het overzicht blijft behouden zodat je toch het pad tussen de bomen kan zien verschijnen.
Healinglight Coach
De eerste kennismaking met Dorothea was een warme verwelkoming waarbij ik meteen voelde dat het klikte. Ons eerste dialoog begon over mijn leven van vroeger tot nu. Ik vertelde over alles wat ik wist, wat ik nu voelde en waar mijn blokkades vermoedelijk gesitueerd waren. Dorothea nam me direct mee naar de essentie: wie ben ik? Daarbij diende ze vooral als spiegel waarbij ik als het ware mezelf kon blootleggen en herinspireren. Met veel denkoefeningen zochten we een nieuwe opening naar de sturing die nodig was op dat moment. Net door open gesprekken te voeren gaf ik mezelf de kans om mijn onderbewuste aan te spreken. Een verheldering en nieuwe denkpistes kwam meestal tussen de sessies door, na enige bezinkingstijd. Deze verhelderingen vormden we dan tot praktische richtlijnen die concreet stelden waarmee ik kon verder bouwen. Iedere sessie gaf altijd een nieuw lichtpuntje en op maat van mijn intriges gaf Dorothea telkens een passend boek of film mee. Persoonlijk was ik zeer gefascineerd door een telepathische boodschap die ik van Dorothea meekreeg. Zo’n manier van inspiratie ontvangen was net de gevoelsmatige raaklijn waarmee ik me doorheen de sessies met haar kon bevinden.