Praktisch

Aanpak

Als coach begeleidt Healinglight haar coachees vanuit een combinatie van helder hanteerbare, bij jouw persoonlijkheid passende coachingvaardigheden, en mijn persoonlijke bagage. Dankzij een steeds verdere ontwikkeling van coachingtechnieken, studies (gediplomeerd), persoonlijke trajecten en als geboren life coach wil ik niets liever dan jou een tijd vergezellen en jou zien stralen vanuit jouw innerlijke kracht.

Je hebt de keuze uit verschillende coachingmethodes zodat je zelf kan bepalen hoe we jouw persoonlijke coachingreis tot een succes maken. Momenteel verlopen de afspraken ter plaatse in het coachinghuis van Healinglight vzw en via e-mail. In de toekomst zal de mogelijkheid aangeboden worden om via chat een sessie te doorlopen.
 

Praktisch

Onze eerste ontmoeting bestaat altijd uit een persoonlijk gesprek om te ontdekken of we het met elkaar vinden en elkaar op eenzelfde golflengte kunnen ontmoeten. Daarna volgt een vragenlijst (intakeformulier) waaruit ik kan opmaken waarbij ik je in de eerste tijd met jezelf vooruit kan helpen in je zoektocht naar zelfontmoeting en verbinding met de bron.

Daarna bespreken we het financiële aspect en de tijdsduur zodat je als coachee vanaf dag één weet waar je op praktisch vlak aan toe bent. De periode die volgt is één avontuur waarbij magie de overhand mag en kan krijgen.

Een traject bestaat telkens uit een pakket van 5 of 10 sessies, waarbij elke sessie één uur duurt en om de twee, drie of vier weken plaatsvindt. Minder of vaker kan besproken worden en dit naargelang de doelstellingen die men wil behalen.
 

Contactgegevens

Healinglight vzw
Krekelmotestraat 68
8870 Izegem
0484 974 964
healing_light01@hotmail.com